duminică, 13 august 2017

Doar Mark mai zicea de incompatibilul etnic Maior. Bine că hoții din primăria hoției românești și târgumureșene l-au ținut în brațe pe penalul și condamnatul cu pierderea de drepturi cetățenești, trimis și în judecată pentru banii luați ilegal pe ASA!



Doar Mark mai zicea de incompatibilul etnic Maior. Bine că hoții din primăria hoției românești și târgumureșene l-au ținut în brațe pe penalul  și condamnatul cu pierderea de drepturi cetățenești, trimis și în judecată pentru banii luați ilegal pe ASA!


Și eu sunt amendat de poliția care primește 7000 de euro cadou de la penalul mare etnic, pe motiv de reparații mașini, pentru că îl fac escroc pe Maior, în baza sentințelor definitive?! Succes, poliție, la motivat taxa, mai sus, la minister și succes la rezolvat conflictul de interese și posibilul abuz în serviciu!



Consilierul primarului din Tîrgu-Mureș acuzat că abuzează de funcția sa
Publicat in 10 Ian 2017 ora 7:12 pm de radiomures

Potrivit consilierului local POL, Hermann Mark Christian, Claudiu Maior ar fi primit în condiții nelegale drept de semnătură pe acte administrative din partea primarului Tîrgu-Mureșului.

Asta în condițiile în care a fost declarat incompatibil cu orice funcție administrativă publică.

Hermann Mark Christian a precizat că abuzul constă în influențarea atribuirii banului public din poziția de consilier personal al lui Dorin Florea.

El a arătat astăzi, într-o conferință de presă, că POL are în vedere acțiuni atât în contencios administrativ cât și în justiție, pentru a nu se mai perpetua această practică:

    Are drept de semnătură, care i s-a conferit de către primar în condiții nelegale. Și la rectificările de buget, de exemplu, notele de fundamentare și referatele sunt semnate de către Claudiu Maior, consilier personal al primarului, văzut și vizat. Făcând abuz de această funcție, el practic se suprapune în procesul de aducere la îndeplinire al actului administrativ public, și cenzurează și supravizează absolut tot ce duc la îndeplinire niște funcționari publici legitimi, respectiv niște aleși locali legitimi. Eu nu văd altă cale decât să vedem alte organe abilitate ale statului ce măsuri vor lua.

Potrivit secretarului Primăriei Tîrgu-Mureș, Andrei Mureșan, Claudiu Maior nu are nicio atribuție în sensul ordonării de credite, sau a orice implică administrarea fondurilor publice.

    Claudiu Maior nu are nicio atribuție de orice ar implica administrarea de fonduri publice sau patrimoniu, pentru că i-a interzis ANI prin raportul de evaluare care i l-a făcut. Deci prin act administrativ, Claudiu Maior este consilier personal al primarului, dar nu are atribuție de ordonator de credite – acestea sunt strict ale primarului.

Anul trecut în luna martie, Claudiu Maior și-a dat demisia din funcția de viceprimar al Tîrgu-Mureșului, devenind ulterior consilier personal al primarului Dorin Florea. Asta după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a confirmat decizia Agenției Naționale de Integritate, potrivit căreia pe o perioadă de trei ani de zile el nu mai poate candida sau să ocupe o funcție de viceprimar sau de consilier local.

Valeriu Russu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.