marți, 22 august 2017

Judecătoarea cu soț în primăria Târgu-Mureș și care se abține în dosarul lui Maior nu e la prima abținere!



Judecătoarea cu soț în primăria Târgu-Mureș și care se abține în dosarul lui Maior nu e la prima abținere!
Cum doamna judecător Petka Erzsebet a cerut și nu i s-a aprobat să se abțină să judece dosarul lui Maior cel prins cu 10.000 de acte semnate ilegal în primăria hoției etnice am zis că dacă acum respectiva ar avea o scuză, dacă nu a vroit să primejduiască locul de muncă al soțului din Primăria Târgu-Mureș de posibile răzbunări ale penalilor PNL,  ce scuză o fi avut în alt caz?!
http://legeaz.net/dictionar-juridic/abtinere-judecator
abţinere - obligaţie care revine judecătorului, procurorului, organului de cercetare penală, grefierului de şedinţă, incompatibil, potrivit legii, de a se abţine de a participa la procesul penal, arătând totodată cazul de incompatibilitate ce constituie motivul abţinerii. Conform regimului stabilit de art. 50-54 C. proc. pen., declaraţia de abţinere se face de îndată ce persoana obligată la aceasta a luat cunoştinţă de existenţa cazului de incompatibilitate. Dacă persoana care se află în unul dintre cazurile de incompatibilitate stabilite de lege nu declară că se abţine, poate fi recuzată. v. şi incompatibilitate, recuzare.


Detalii: http://legeaz.net/dictionar-juridic/abtinere-judecator

Incupat Cărare Cristian Theodor

Data: 2014-09-25 Ora: 09:00
Complet: CF 2 (EH)
Solutie: Amană cauza Pronuntata in data de 2014-09-25
Solutia pe scurt: Admite declaraţia de abţinere formulată de d-na judecător Petka Erzsebet din cadrul Tribunalului Mureş, Secţia Penală în dosar cu nr. din antet al Tribunalului Mureş, în baza art. 64 alin. 5 Cod proc. penală. Men?ine actele efectuate pană la acest moment procesual. Dosarul se va trimite la Arhiva Penală a Tribunalului Mure? pentru repartizare aleatorie, cu excluderea doamnei judecător. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu din data de 25.09.2014.
Tip solutie: incheiereabtinere


alt caz de abținere:
Stan Lidia Mihaela
 În baza art. 68 din Codul de procedură penală admite declaraţia de abţinere formulată de d-na judecător PETKA ERZSEBET cu privire la judecarea cauzei ce formează obiectul dosarului nr. 1885/102/2015 al Tribunalului Mureş. Trimite cauza spre repartizare aleatorie. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică azi, 26 august 2015, ora 15.10.
Incheiere de sedinta din 26.08.2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.