marți, 22 august 2017

Maior rămâne cu interdicții de a intra în primăria golăniei etnice Târgu-Mureș după ce a rămas și fără dreptul de a fi ales pentru potlogăriile constatate de două ori de către ANI! Atenție, DNA Târgu-Mureș, la judecătoarea care simte nevoia să se retragă, posibil pentru a nu-și primejdui soțul din primărie! Cum se numește, juridic, asta?!



Maior rămâne cu interdicții de a intra în primăria golăniei etnice Târgu-Mureș după ce a rămas și fără  dreptul de a fi ales pentru potlogăriile constatate de două ori de către ANI!  Atenție, DNA Târgu-Mureș, la  judecătoarea care simte nevoia să se retragă, posibil pentru a nu-și primejdui soțul din primărie! Cum se numește, juridic, asta?!
Petka Erzsebet se abține în dosarul lui Maior pentru a nu pune în pericol situația soțului angajat în Primăria Târgu-Mureș?! Poate verifica careva un eventual șantaj!
Cum doamna judecător a cerut să se abțină în dosarul cu măgăria lui Maior, cu instanța răspunzând, însă, că respinge declaraţia de abţinere formulată de doamna judecător Petka Erzsebet, conform Ardealnews, un simplu exercițiu jurnalistic aduce lumină. De ce s-a abținut doamna judecător? ! Simplu, soțul e angajat în primăria controlată de gașca Florea și Maior și, probabil, de frică, a decis să nu riște repercursiunile găștii asupra soțului! În declarația soțului insul scrie clar că nevasta e judecătoarea de la tribunal. Caz închis. Sau nu?!

Ardealnews zicere:

UPDATE ora 17.20: Cu toate abtinerile si amanarile pana la urma judecatorii au decis: CLAUDIU MAIOR RAMANE SUB CONTROL JUDICIAR 60 ZILE. ASTFEL, NU ARE VOIE SA INTRE IN PRIMARIE SI NICI SA AIBA VREO LEGATURA CU PERSOANELE DE ACOLO! In plus, inculpatul trebuie sa plateasca si cheltuieli judiciare de… 50 lei 😉

Tribunalul Mures – Solutia pe scurt: „Respinge exceptia de necompetentă materială a Tribunalului Mures. În baza art. 213 Cod procedură penală, respinge plângerea formulată de inculpatul Maior Sergiu Claudiu(cu datele pers.), împotriva ordonantei procurorului, prin care s-a luat măsura preventivă a controlului judiciar, emisă la data de 10 august 2017, în dosarul nr. 77/P/2017 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casatie si Justitie-Directia Natională Anticoruptie-Serviciul Teritorial Tîrgu Mures. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă inculpatul la plata sumei de 50 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronuntată în camera de consiliu din 22 august 2017.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP) 73/2017 22.08.2017″

Se pare ca, in acest caz, nu a contat legatura judecatorului cu primaria…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.