luni, 28 august 2017

Poate se prind recompensații cu combustibil și reparații mașini din banii publici sau cu bani pe excursii după vin, tabere de pictură și așa-zise asociații sindicale din banii publici! Protecție târgumureșeană de la penali și escroci, DNA, se aude?!



Poate se prind recompensații cu combustibil și reparații mașini din banii publici sau cu bani pe excursii după vin, tabere de pictură și așa-zise asociații sindicale din banii publici! Protecție târgumureșeană de la penali și escroci, DNA, se aude?! Valabil și la hoțiile cu beton în mijlocul străzii, ca să nu parcheze, cică unii, nu ca să vândă vreun întreținut ceva la banditul lui din primărie sau camarilă! Aici sunt banii dumneavoastră și interesele escrocilor etnici aleși sau pe care vi i-au ales alții, din demența etnică atât de dragă foștilor, activi și acum, sereiști din gașcă!
Parcări ilegale, ca în orașul hoției târgumureșene, acolo unde polițistul și pompierul sunt șantajați de pungașii etnici din primărie, indiferent că au 12 clase sau școală imediat superioară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.