miercuri, 30 august 2017

Polițiștii vor fi cu 9 luni mai inteligenți decât comunitarii pe care îi renegau !



Polițiștii vor fi cu 9 luni mai inteligenți decât comunitarii pe care îi renegau !
Penibilul sistemului actual de poliție merge până la demență pură, de la secretara lui Dragnea. Insa va livra așa-ziși polițiști, pregătiți într-un an, nu 2. Desigur, păcălicii nu vor lua salarii pe jumătate, nici pensii pe jumătatea meritată, ci vor deveni polițiști, ca și cei care au învățat 2 ani. Poliția va fi astfel mândră cu inși aproape fără școală și calificare, poliția locală, dar cu poliție-poliție de un an. Mai pot striga fraierii în uniformă că nu vor să fie numiți polițiști cei de la comunitare, polițiile personale și idioate ale primarilor români hoți?! Atenție, DNA Târgu-Mureș, bani publici prin CL pentru combustibil poliție și pompierii șantajați cu discoteca hoției, 7000 de euro pentru reparații mașini poliție din banii fraierilor de contribuabili, tabere de pictură, excursii folclorice și după vin la frații moldoveni, bani ilegal (20.000 de euro, adică 90.000 de lei) pe sindicatele poliției locale și ale poliției locale și primăriei hoției românești și târgumureșene și dementul și retardatul, dar și alți imbecili din administrație au spatele acoperit de... uniforme! Cine mai amendează nebunul pe sens unic, pentru parcare ilegală, pentru condus ilegal motociclete sau pentru folosit idioții în uniformă la paza mașinilor nebunului și retardatului sau la supravegherea video a vilelor de penali și condamnați?! Cât poate costa onoarea, la uniforme prin sistemul mafiot etnic? Câteva zeci de mii de euro, anual, din banii fraierilor de târgumureșeni?!

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunţat, miercuri, că durata şcolarizării în şcolile MAI pentru agenţi şi subofiţeri va fi redusă la un singur an, astfel încât să crească numărul de absolvenţi şi să fie compensat deficitul de cadre din poliţie.

Site-ul politisti.ro a inițait o acțiune prin care se dorește strângerea de semnături pentru schimbarea denumitii de „Poliție locală” ci cea de „Gardă Publică”, pentru a nu se mai crea confuzii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.