marți, 5 septembrie 2017

10 ani de piraterie prin Filelist, poliția română nu se deranjează



10 ani de piraterie prin Filelist, poliția română nu se deranjează
Ocupată să închidă tot felul de siteuri care rulau ilegal, adică fără plata drepturilor de autor, filme, poliția română e făcută de râs de un anunț Filelist. 10 ani de piraterie sub nasul mânuitorilor de pulan, 10 ani de sfidat Microsoft și BSA , 10 ani de strâns bani pentru întreținere servere care găzduiesc materiale piratate și fiscul e prost de bubuie și nu se prinde. Felicitări, românași, pirateria fie cu voi!
Astăzi sunt 10 ani de când acest site minunat funcționează. Ce alt moment mai bun și ce simetrie perfectă ar fi ca după exact 10 ani să anunțăm că inchidem site-ul, nu?

Glumesc, evident. Noi de abia începem. Avem în plan câteva surprize mari în viitorul apropiat și deși mi-aș fi dorit să inaugurăm anumite schimbări astăzi, din experiența de acum 5 ani vă spun că e mai plăcut să sărbătorim cu toții acum și să ne simțim bine, urmând să ne ocupăm cu altă ocazie de alte chestii mai intense și obositoare.

Deci stați alături de noi, urmează încă 10 ani plini de surprize, totul doar pentru voi!

Fără să o lungesc prea mult, doresc să trec cât mai repede la cum sărbătorim, vă spun LA MULȚI ANI vouă, marea și imensa comunitate FileList, fără de care acest site nu ar fi ajuns să sărbătorească o decadă.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi, prin bine și rău!
Vă mulțumim că susțineți comunitatea și datorită vouă site-ul încă merge și înflorește mai mult ca niciodată.
Vă mulțumim că stați la seed și că țineți în viață torrent-ele de care se bucură o mulțime de oameni. În ultimul an numărul de peers aproape s-a triplat.
Vă mulțumim că ne-ați arătat că puteți fi 35.000 de seederi unici la un torrent, lucru prin care ați bătut orice record!
Vă mulțumim din suflet că sunteți FileList! Astăzi este sărbătoarea voastră

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.