duminică, 17 septembrie 2017

Ce va costa de data aceasta înțelegerea cu maghiarii din sau nu UDMR?



Ce va costa de data aceasta înțelegerea cu maghiarii din sau nu UDMR?
Târgumureșenii sunt îndemnați să voteze etnic, dar voturile lor să se ducă pe interesele unor ordinari care votează trans-etnic și mână în mână, în funcție de interesele pe firmele personale sau de partid etnic. Hoția/golănia la Târgu-Mureș nu mai are de mult culoare etnică, dovadă că maghiarii și românii sunt judecați împreună, sunt prinși cu mite împreună sau votul maghiarilor pentru români și al românilor pentru maghiari costă înființarea de licee, voturi pentru retardat, angajarea rudelor, paze, publicități, reparații școli, îngrijiri spații verzi, reabilitări termice, statui, festivaluri minoritare, sponsorizări pentru concertele freacă discul ale minoritarilor sau majoritarilor, autorizații și extinderi restaurante, clinici și alte cele, dat bani pentru escrocii cu cluburile reale sau din pix, ținut poliția în pomeni/mite, pornind de la reparații mașini, tabere, sport ilegal și sindicalist în uniforme, hai să ciocnim, cum e obiceiul, pentru asta,  în aceste obligații nefiind incluși și consilieri județeni, că și ăstia sunt conduși de aia cu escrocherii, mite sau cu interese personale. Ce costă Târgu-Mureșul, de data asta, prostia și nesimțirea românilor care au inventat pe hârtie un liceu ilegal pentru pus mâna pe 400.000 de euro (1,5 milioane de lei), pentru început?!
Ardealnews.ro zice:
„Având în vedere problemele legate de Liceul Teologic Romano-Catolic din Tg-Mureș, Fundația Statusul Romano-Catolic din Transilvania, a analizat precizările contractului încheiat cu Municipiul Tg-Mureș și a constatat că nu au fost respectate prevederile art. 23, fapt pentru care se reziliază contractul.
Pentru a nu pune elevii Colegiului Național Unirea în situația celor de la Liceul Teologic Romano-Catolic, Fundația Statusul Romano-Catolic din Transilvania invită Primăria Municipiului Tg-Mureș să se prezinte în termen de 30 de zile la negocieri privind încheierea unui nou contract.
Sperăm, că instituţiile noastre împreună vor găsi rezolvarea atât pentru problemele legate de elevii Liceului Teologic Romano-Catolic, cât și pentru cele privind elevii Colegiului Național Unirea.
Fundația Statusul Romano-Catolic caută în continuare găsirea unor soluții acceptabile pentru ambele părți”. – Corpul de Curatori a Fundației Statusului Romano-Catolic din Transilvania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.