duminică, 17 septembrie 2017

Gașca românilor penali cu interese la Unirea sau mite și ilegalități pe persoană fizică și nu numai



Gașca românilor penali cu interese la Unirea sau mite și ilegalități pe persoană fizică și nu numai
Ardealnews a scos la iveală contractul semnat de penalii români din Primăria Târgu-Mureș, după scandalul cu liceul maghiar făcut fictiv de românii penali și pentru cei 400.000 de euro care trebuiau să ajungă la abonații români obișnuiți la pomenile hoților din primărie.
Așadar, contract semnat de Florea, 4 dosare penale și trimiteri în judecată, de la mita lui Musgociu, cu 1,7 milioane de euro dați ilegal retardatului de la ASA, cu semnături ilegale pentru ilegalul nenorocit Maior, cel prins de două ori de ANI cu ilegalități pe PFA și alte mizerii.
Cioban Maria, din gașca etnicului penal, pentru terenul dat gunoiului. 1,1 milioane de lei furați de la Târgu-Mureș.
Maior, ilegalul nenorocit pe două fapte sancționate de ANI cu interzicerea drepturilor civile ale ăstuia, judecat în Harghita pentru găinăria cu 1,7 milioane de euro luați ilegal, cu interdicții de a intra în primăria în care a semnat 10.000 de acte ca un escroc.
Kiss Imola, maghiară verificată de gașca etnică. Mită pentru 10.000 de euro din fotbal în sală. Trimisă și asta în judecată plus golănii cu ASA.
Torzsok Sandor Laszlo, inițial anunțat de DNA, consilier care a votat hoția cu bani pe ASA cu datorii la stat, maghiar verificat de gașca etnică românească. Săvârșirea infracțiunii de complicitate la abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, zice DNA, dar nu l-a trimis pe asta în judecată, posibil semn că a bătut palma cu procurorii și, probabil, a turnat ce trebuia.
DNA, pe lângă descoperirea la cine ajungeau cei 400.000 de euro cadou pentru compartimentări, reparații, poate cauți și ce caută pensionarul sereist Bretfelean în CA al liceului cu necesitate de conflict etnic, cum au mâncat și au băut 1700 de profesori la mizeria lui Țerbea, în an de campanie electorală și cum a dat Florea mită electorală tichete de 150 de lei pe hipermarketul  Real în campania pentru Băsescu, sute de mii de euro sub nasul pacifist al pedelistului lui de la IȘJ! Plus excursii așa-zise subvenționate, cu elevi care plătesc transportul și cum e cu căratul elevilor pentru ca borfașul din primărie să aibă aplaudaci la zilele târgumureșene și alte apariții cu hoții lui din PNL/PDL, plus triștii afereți ținuți ani în primărie, la angajare inclusiv pe familion servicii, DNA, PNA, alte uniforme și pensionari zburați din sistem pentru știți voi ce.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.