miercuri, 20 septembrie 2017

Monitorul primăriei făcut de angajații Primăriei Târgu-Mureș în timpul serviciului și decontat pe firmă privată versus mizeria de revistă din București făcută cu și pe firmă privată



Monitorul primăriei făcut de angajații Primăriei Târgu-Mureș în timpul serviciului și decontat pe firmă privată versus mizeria de revistă din București făcută cu și pe firmă privată
Pe motiv de pomană a lui Florea pentru cătanele sale  s-a inventat o fițuică  numită Monitorul primăriei, loc de supt, probabil, sute de mii de euro în câțiva ani. Motiv de angajat traducătoare cu neamuri în primărie, motiv de promovat editura care publica cărticele ale angajaților din primărie, motiv de copiat comunicatele biroului cu rude de presă și anumite direcții  și băgat în prostia aia bilingvă și colorată, alături de articole de pupincurism la adresa penalilor Florea și Maior, cu decontare pe stickul cătanelor. Ia verifică, DNA, ce bani au spart penalii nenorociți și cât s-au îngrășat cătanele care primeau stickul și trimiterile de impozite prin plic, pe firmele lor dependente de penalii  și mituiți români. Atenție și la publicitatea primăriei pe cei doi inși din gașcă, Cătană și Zereș și verificați ce bani au ajuns în realitate la presa pupincuristă și șantajabilă cu bani pomană pentru imaginea borfașilor dovediți.
P.S. Casetele pe bani publici ale primăriei au fost folosite pentru a ține în viață un gunoi TV. Normal, ca la românul penal!
Pagina de media dixit:
Aproape trei milioane de euro se vor duce, în următorii ani, către cei care se vor ocupa de revista Primăriei Sectorului 1 – Buletinul informativ.
Publicitate

Licitația a fost deja demarată, iar caietul de sarcini precizează exact de câte ori apare pe an, câte pagini vor avea, cum trebuie să scrie ziariștii, dar și cum să fie designul și titlurile. Articolele trebuie să fie originale, altfel “plagiatele vor fi respinse”.

Câștigătorul licitației se va ocupa pentru următorii patru ani de Buletinul informativ. Va asigura tot: de la redactare și editare (cu jurnaliști și fotoreporteri) la distribuție (publicația e gratuită). Bugetul: 2,7 milioane de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.