joi, 14 septembrie 2017

Pompierii mureșeni nu mai pot fi șantajați de Florea cu banii de combustibil?! Nasol!



Pompierii mureșeni nu mai pot fi șantajați de Florea cu banii de combustibil?! Nasol!
Pentru DNA care știe, pentru cei care nu știu, Florea a inițiat o măgărie în CL pentru a se da vreo 700 de litri de combustibil pentru ministerul de interne, mai precis mașinile din Târgu-Mureș. Insul a șantaj pompierii, mai apoi, spunând că nu le dă bani până nu îi dau autorizație pentru gunoiul numit Discoteca primăriei. De  frică sau pentru bani pompierii s-au executat în timp record și retardatul s-a lăudat cu cea mai sigură discotecă. DNA, caută ziua șantajului și ziua eliberării actului, probabil și scrisă pe actele obligatorii de etalat în discotecă. Și caută alți bani publici cu care ăla poate șantaja poliția Târgu-Mureș (27.000 de lei pe așa-zise reparații mașini), poliția locală a sereistului Bretfelean (excursii în Moldova, delegații folclorice ale primăriei românilor borfași). Câte 45.000 de lei pe sportul fictiv al sindicatului, adică 90.000 ilegal, atenție, DNA la AS sindicală a primăriei și poliției locale și AS sindicală a poliției locale, bani pentru… întreținerea fizică mult iubită,   câte 15.000 de lei pe taberele de pictură ale asociației  vulturul albastru, ghiciți  ce  președinte e pensionarul de lux SRI Bretfelean aici!). Haideți, sesizări aveți, se pare, verificați ce au spart din banii publici escrocii trimiși în judecată sau prinși cu hoții pentru retardatul mult iubit! Cu un drum verificați și normele de hrană pentru ăia în uniformă, pentru că este subiect și curtea de conturi are și cu ce le rupe capul la hoțomani.




Concret, în ședința de CL (Expunerea de motive a Primarului municipiului nr. 34859 din 22.06.2017, privind aprobarea încheierii unui protocol de colaborare pentru aplicarea   PROIECTULUI DE INTERES PUBLIC   „OPERATIVITATE IN INTERVENŢIE PENTRU SIGURANŢA COMUNITĂŢII”) s-a aprobat alocarea sumei de 25.950 lei din bugetul local al municipiul Târgu-Mureș, reprezentând reparaţii (revizii tehnice, distribuţii, direcţii) ale autovehiculelor Poliției Târgu-Mureș. Proiectul de HCL a fost întocmit de primarul Dorin Florea, care a avut în trecut probleme cu poliția și i s-a luat chiar carnetul pentru condus ilegal, pe sens interzis și cum după votarea acestei HCL au început  șicanele prin poliție ale angajaților din primărie la adresa celor care îi criticau, subsemnatul, Florentin  Deac, dosar fals de șantaj, din partea lui Claudiu Maior consilierul inițiatorului de HCL, plus două denunțuri caraghioase, tot ale lui Maior, depuse pe motiv că scriu cuvinte urâte pe…blog, respectiv șicane pentru Dan Mașca, președinte POL, pe motiv că scrie urât, dar pe Facebook, de cei din primărie. Cele 4 plângeri le considerăm ca fiind de intimidare, mai ales că sunt martor DNA într-un dosar al penalilor amintiți și sunt atacate în instanță avertismentele și amenzile primite, tocmai pentru că bănuiesc că această campanie este consecința utilizării banilor publici pentru poliția Târgu-Mureș, care e obligată și să accepte și dosare false de șantaj, pentru a nu supăra politrucii care oferă bani instituției.


joi, 3 noiembrie 2016


DNA Târgu-Mureș, cum rămâne cu șantajul lui Florea la adresa pompierilor din ISU Horea?



DNA Târgu-Mureș, cum rămâne cu șantajul lui Florea la adresa pompierilor din ISU Horea?
Cum DNA Târgu-Mureș se face că nu mai știe, le reamintim că Florea a șantajat pompierii. Penalul nenorocit a amenințat că nu dă un leu până când nu primește autorizație la gunoiul numit discoteca primăriei. Pompierii au înțeles mesajul și retardatul lui Florea a ieșit apoi și s-a lăudat cu cea mai sigură discotecă (sic). DNA, verifică data șantajului, verifică eliberarea actului, verifică cine a făcut control și a eliberat autorizația. Pariem că nu au trecut 10 zile de la data șantajului?! Atenție, DNA, jegul numit discoteca primăriei are intrare liberă și se servește băutură alcoolică minorilor!
Până când DNA Târgu-Mureș - care e sesizată și aici - va da și în acest caz etnicului ce merită pentru faptele sale și stilul mafiot care presupune mită Musgociu și furt pe trogloditul de subordonat cu fotbalul sau lepra cu baschetul.
http://www.zi-de-zi.ro/2016/01/29/primarul-suparat-pe-pompieri-ce-spune-colonelul-oltean/


Ardeal news zicere:

Fereşte-ne, Doamne, de tragedii!

Din totalul cladirilor unitatilor de invatamant din judetul Mures, 50 au ramas si la ora actuala fara autorizatie impotriva incendiilor, printre acestea regasindu-se si licee de renume din Tirgu Mures. Efectuarea de exercitii de evacuare la incendii este obligatia conducerilor de scoli sa le planifice si sa le organizeze semestrial, la fel si indeplinirea conditiilor de autorizare, impreuna cu cei responsabili prin lege.

„Astfel, în județul Mureș există 88 de școli autorizate și 503 care nu necesită autorizarea și 50 sunt fără avize, din totalul de 641 de unități școlare existente. Legal, aceste exerciții de evacuare, este obligația conducerilor școlilor să le organizeze și să le execute semestrial. Cu ocazia controalelor de prevenire ce le facem, se execută aceste activități cu personalul și mai ales, cu copiii din școli. Pentru nereguli, în acest an am aplicat sancțiuni la 5 unități școlare,” a declarat pentru RTM seful Inspectiei de Prevenire din cadrul ISU Mures, colonelul Mihai Palacean.

Cu toate acestea, cei responsabili prin lege – adica primaria Tirgu Mures plina de angajati super-calificati, de la cap pana la coada -, parca intrand timpuriu in campanie electorala, se ocupa cu lucruri de genul „amintirilor din zona periurbana” si alte bazaconii, nu atat de „neimportante” ca siguranta copiilor nostri in scoli!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.