luni, 9 octombrie 2017

Din nou, atenție, DNA, la așa-zișii creditori ASA, condamnați definitiv, insolvenți sau alte specimene hrănite de bandiții PNL din banii publici !




Din  nou, atenție, DNA, la așa-zișii creditori ASA, condamnați definitiv, insolvenți sau alte specimene hrănite de bandiții PNL din banii publici !



DNA Târgu-Mureș, poate recitești și verifici banii întorși la ASA de așa-zișii capitaliști din banii publici prin Primăria Târgu-Mureș. Spălare de bani, mite date penalilor din primărie, ajutorarea ca între condamnați cu suspendare/executare sau dorința de a sparge banii publici și pe ASA, după ce ai primit pomeni de la escrocii trimiși în judecată în n dosare? 

Creditorii ASA, în parte penali, cei cu afaceri pe primăria Târgu-Mureș și care simt nevoia să facă afaceri și pe ASA-ul din bani publici!
Cum statul român s-a săturat de gaura la buget ASA, cu penalii trimiși în judecată, în Harghita și cu noi datorii la stat după intrarea în insolvență, ia de aici DNA Târgu-Mureș și trage concluzia dacă creditorii din dosarul de insolvență sunt reali sau puși din pix, ca statul să fie impresionat și să nu își recupereze sumele cu care l-au păgubit păcălicii ASA. Așadar, ești român,  maghiar cu firme, pedelist/penelist, subordonat lui Florea, ești din gașcă, ești trimis în judecată, ai afaceri fără număr pe primărie, atunci simți nevoia capitalistă să faci afaceri și pe ASA! Atenție, DNA, sistemul  poate fi asemănător cu cel de la sponsorizări Iglesias, Zile târgumureșene, primești bani de la primărie și simți nevoia să îi întorci ca premiu/mită/obligație/obol/sponsorizare la primărie sau acolo unde sunt oamenii găștii din primărie. Verificați ! Doar pe fugă, fără să verific toți creditorii:
1.     Cabinet Ghere, cu tăticul care primește bani de avocat prin primărie.  Dacă Cătălin e fiul lui Vasile, avocat care are obiectul muncii prin membrii PNL/PDL, Maior, Florea, E.M. Pașcan.
2.     SC Viva Com SRL. Invitatie de participare 331315/09.07.2012 11:49, Căsuța din pădure, 300.000 de lei.
3.     SC President Resort. Gunoiul lui Țerbea, întreținut și din 60.000 de euro un singur revelion al pensionarilor, mâncat și băut ca mită electorală pentru 1700 de profesori, ați înțeles, Țerbea câștigă sute de mii de euro  de la Florea și după ce a crăpat în elicopterul lui Butuza , cel de la care trebuia să se cumpere aia din primărie dosar fictiv de participare la licitație la făcătura Salubriserv.
4.     SC Media Factory International. 3000 de autocolante, în anul de campanie electorală cu vandalii care atacă imaginar orașul, fluturași, multe mii de euro de la primărie.
5.     SC Redatronic. Altă abonată la Florea. Exemplu: Servicii de intretinere, reparatii a copiatoarelor si asigurarea cu materiale consumabile, 70.000 de euro. Servicii de intretinere si revizii tehnice a retelelor si echipamentelor de calculatoare si furnizare de materiale consumabile si piese de schimb din cadrul unitatilor de invatamant din Municipiul Targu-Mures, 200.000 de euro.
6.     Insta grup. Fără număr, multe milioane de euro. Exemplu: Primăria municipiului Târgu-Mureş a atribuit societăţii Insta Grup SRL Târgu-Mureş un contract în valoare de 20,16 milioane lei, pentru furnizare de lucrări pentru reabilitare, mentenanţă şi separare a Sistemului de Iluminat Public, mentenanţă şi construcţie de canalizaţii pentru reţelele de transmitere de informaţii şi de reţele de fibre optice municipale şi servicii energetice pe raza municipiului Târgu-Mureş”.
7.     BSG Security. Servicii de pază de 1,8 milioane lei de la românul din primărie:  Data atribuirii contractului 12.12.2012
8.     Energoplus. Fără număr de la gășcarul Florea. Exemplu: “Amenajare parcuri si montare echipamente pentru terenurile de joaca din Municipiul Targu-Mures situate in Aleea Carpati, Aleea Vrancea, Aleea Hateg” pentru implementarea proiectului “Parcuri noi – Aleea Carpati, Aleea Hateg, Aleea Vrancea. Milioane de euro, cadou. Reabilitare si mansardare la Gradinita cu program prelungit nr.19 și alte chestii cadou. Insolvent
9.     Protekta Line: parcări, Andrei Mureșan pomana. Omul are mai multe firme abonate, mai toate cu protecții în titlu (Protekta Line, Asociația Protecting People, cu balon de 200.000 de euro cadou pentru un bazin), cu vânzări de tractoare, sape, hârlețe. Minimum 300.000 de euro primite prin primărie.
10. AS transil 2008.Ghiciți ce penal și familionul aferent.
11. Siletina Impex, firmă cu cartel taxi prins de Consiliul Concurenței, cu hoții prin plata amenzii de 200.000 de euro prin asocierea cu Transport  local, cum spune Curtea de conturi și probabil că investighează DNA. Sute de mii de euro pe așa-zisul transport terestru ocazional al primăriei, decontări  de milioane de euro anual, pentru abonamentele a 40.000 de inși, pe asociere, pe așa-zisele subvenții acordate din momentul adoptării escrocului cunoscut.
12. Lasprom. Anunt de atribuire numarul 95385/20.11.2010 Informatii anunt de participare asociat Numar anunt: 106009 / 17.08.2010 Denumire contract: “Achizitionarea de centrale termice de apartamente si executia lucrarilor de instalare a acestora , pentru asigurarea energiei termice si a apei calde” Afacerea centrale termice din banii publici, cumpărate de banditul din primărie pe credit plătit de toți târgumureșenii. 6 milioane de euro cadou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.