vineri, 5 ianuarie 2018

Atenție, DNA, la scutirile de taxe contra masă pentru fomiști, la Grand. Plus unde s-au dus cei 10 lei și pe ce chitanțe, cu un drum de ridicat gunoiul din administrație!



Atenție, DNA, la scutirile de taxe contra masă pentru fomiști, la Grand. Plus unde s-au dus cei 10 lei și pe ce chitanțe, cu un drum de ridicat gunoiul din administrație!
Afacerile penalilor români din Primăria Târgu-Mureș, de data asta nu pe cadavrul lui Țerbea cu restaurantul întreținut de penali din banii publici. Modelul e Privo, sponsorizezi și primești ajutoare de stat de la penalii nenorociți?!
Ardealnews.ro le rupe, iar, capul! La mulți ani, cu executare, penali români!

Ghici ce „pensionari” s-au infruptat din meniul de „10 lei”!
ianuarie 5, 2018
Mancatul banilor publici la propriu…

Publicam zilele trecute un material preluat de pe platforma online Kritiq.eu – Cativa pensionari targumureseni s–au chefuit, restul… -, in care era prezentat in detaliu ce a insemnat pomana electorala oferita anual prin asa-numitul „chef al pensionarilor”, care nu reprezinta altceva decat o incercare de strangere de voturi a celor care inca, din pacate, conduc acest oras… spre pierzanie.

Astazi, am primit de la un cititor imaginea de mai jos, in care se poate observa ca nu doar pensionarii – si acestia doar vreo 10% din numarul total de pensionari existenti in Tirgu Mures -, au beneficiat de festinul la „10 lei de persoana”, ci si indivizi cu un venit considerabil mai mare decat al unui pensionar, gen Claudiu Maior, Dorin Florea, omul de radio si totodata cel care scrie in locul lor pe retelele de socializare, Nelutu Chiorean.

Nu credem ca le-a stat in gat mancarea platita de primaria Tirgu Mures din taxele targumuresenilor, credem ca fac un fel de acomodare pentru meniul de „10 lei” acompaniat de vestitele chiftelute aruncate peste gard. 😉 Ei stiu foarte bine ce au facut si stiu exact ca finalul va fi cel previzibil, la fel de bine stiu si ce le-a spus „doctorul-primar”, cum ca trecerea la acel tip de „meniu” trebuie facuta treptat.

La final, facem haz de necaz si le transmitem tuturor targumuresenilor sa procedeze imediat la achitarea taxelor locale, deoarece, asa cum gasiti in detaliul in linkul de la inceputul materialului, multe locatii care au oferit aceste meniuri de „10 lei”, diferenta fata de suma reala a meniului o vor incasa prin compensare cu plata taxelor pe care ar trebui sa le faca la bugetul local.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.