marți, 16 ianuarie 2018

Cațavencii fac miștocăreală de penalul Dorin Florea. Afacerile etnice ale penalului, pe nenumărate firme ale lui Pușcaș Andrei, cel cu balonul de 200.000 de euro fără reacție de la DNA pentru momentul înființării firmei cu pomană!



Cațavencii fac miștocăreală de penalul Dorin Florea. Afacerile etnice ale  penalului, pe nenumărate firme ale lui Pușcaș Andrei, cel cu balonul de 200.000 de euro fără reacție de la DNA pentru momentul înființării firmei cu pomană!

Pentru cațavenci, Atlantis și Verdinvest sunt cu lipici etnic la penal. Niște exemple: https://florentindeac.blogspot.ro/2013/01/atlantis-com-pupa-peste-100000-de-euro.html. 100 de mii de euro de la penal pe așa-zisa întreținere spații verzi, care sunt făcute de obicei de fraierii de șefi de asociație care sunt șantajați cu parcări, licențe și alte alea. Atenție, DNA Târgu-Mureș, la modul de toaletare pe firme de electricieni …bolnavi sau nu!

Primăria lui Florea servește un Andrei Constantin Pușcaș cu afaceri de la întreținere spații verzi până la cumpărat balon de 200.000 de euro pentru care bandiții din primăria Târgu-Mureș au inventat lista cu 400 de semnături de părinți care își doreau afacerea!


Primăria lui Florea servește un Andrei Constantin Pușcaș cu afaceri  de la întreținere spații  verzi și locuri de parcare, până la cumpărat balon de 200.000 de euro pentru care bandiții din primăria Târgu-Mureș au inventat lista  cu  400 de  semnături de părinți care își  doreau afacerea! Afaceri pe  firme   diferite, același ins care oferă fără număr din banii publici. DNA, te simți?
Ce  coincidență, cine e abonat la primăria lui Florea rămâne abonat și dacă ăla  își trage altă firmă! Poate verifică DNA cum bandiții PDL Mureș au aruncat 200.000 de euro pe balon și cum gagiul lui Florea vinde tractoare și aspiratoare subacvatice la neterminatul care  a transformat primărie în  loc de dedicații pentru bastarzii din PDL Mureș și bugetarii din camarila jegului etnic.
ASOCIAŢIA PROTECTING PEOPLE
Detalii
Numar inreg. National 14118/A/2011
Numar inreg. Instanta   57
Data inreg. Instanta       27 May 2011
Pozitie       
Numar Incheiere 117
Data Incheiere     17 May 2011
Apartenenta Federatie
HG Utilitate Publica   
Data HG Utilitate Publica    
Fondatori
PUŞCAS ANDREI CONSTANTIN,PUSCAS EUNICIA MIHAELA,GLIGOR VIORICA
Nu exista fondatori
Scop
Ajutorarea persoanelor cu handicap fizic, psihic şi social, precum şi a altor persoane şi categorii minoritare aflate în nevoie, prin crearea unor fonduri, pe toate căile legale pentru astfel de aciuni, care vor fi utilizate penbtru activitţăţi de caritate şi ajutor umanitar, fără a urmării obinerea unui profit în sens comercial.ţ
Consiliu Director
PUSCAS ANDREI CONSTANTIN, PUSCAS EUNICIA MIHAELA, GLIGOR VIORICA
http://www.omnibus.ro/index.php/ro/katalogus/14396-atlantis-com-srl/
ATLANTIS COM SRL
        
Inapoi la listare    
Adresa: 540242, Târgu Mureş, str. Mureşeni, 11
Aministrator: Puscas Andrei Constantin
Mobil:          0724-009080
Cuvinte cheie: COMERŢ,
CUI: 15473350


Anunt de atribuire numarul 124717/22.05.2012
Informatii anunt de participare asociat
Numar anunt: 132960 / 09.02.2012
Denumire contract: Servicii de intre?inere a zonelor verzi din cartierele de locuit
Contract nr: 124 Denumirea: Servicii de intretinere a zonelor verzi din cartierele de locuit
V.1) Data atribuirii contractului 24.04.2012
V.2) Numarul de oferte primite 1
V.3) Numele si adresa operatorului economic caruia i-a fost atribuit contractul
S.C. VERDINVEST S.R.L., lider al asocierii dintre S.C. VERDINVEST S.R.L. si S.C. ATLANTIS COM S.R.L.
Adresa postala: Str. Somnului, nr. 11 , Localitatea: Targu-Mures , Cod postal: 540173 , Romania , Tel. +40 265-267717 , Fax: +40 265-267717
V.4) Informatii privind valoarea contractului
Estimarea initiala a valorii contractului
Valoarea: 316649.00 Moneda: RON Fara TVA
Valoarea totala finala a contractului
Valoarea: 316290.00 Moneda: RON Fara TVA
V.5) Contractul ar putea fi subcontractat
Nu
 Licitatiapublica.ro anunta un nou castigator la Primaria Targu-Mures. De data aceasta, SC Verdinvest SRL, care a prins un contract de 276.481 lei pentru "Intretinere a zonelor verzi din cartierele de locuit", desi parca aveam un serviciu al primariei care se ocupa de spatiile verzi. Declarativ, valoarea contractului a fost 313.445 lei, dar s-a castigat cu 276.481 lei, criteriul agreat fiind pretul cel mai mic.

La solicitarea mai multor locuitori în ceea ce priveşte situaţia crengilor rezultate în urma toaletărilor de copaci, consilierul primarului, Claudiu Maior, face următoarele precizări:

„Resturile vegetale rezultate în urma toaletărilor de copaci de pe raza municipiului Tîrgu Mureş vor fi transportate în ce mai scurt timp de la data executării toaletărilor, în locurile special amenajate. Solicităm, pe această cale, cetăţenilor târgumureşeni să sesizeze la nr. de telefon 0265—53138 - Administraţia Sere Parcuri şi Zone Verzi- orice întârziere survenită în cadrul graficului de ridicare şi transport a resturilor vegetale."

Serviciul relaţii publice interne şi internaţionale 

http://www.omnibus.ro/index.php/ro/katalogus/14396-atlantis-com-srl/
ATLANTIS COM SRL
        
Inapoi la listare    
Adresa: 540242, Târgu Mureş, str. Mureşeni, 11
Aministrator: Puscas Andrei Constantin
Mobil:          0724-009080
Cuvinte cheie: COMERŢ,
CUI: 15473350


În aşteptarea DNA, la Tîrgu Mureş se pregăteşte înfrumusețarea oraşului
15 ianuarie 2018 A. Cristorian

Zoom

Pentru Dorin Florea, primarul din Tîrgu Mureş, anul 2017 a fost unul bun. În special pentru că a trecut şi, iată, 2018 îl prinde în acelaşi fotoliu. Şi asta în ciuda faptului că a fost pus sub acuzare de către DNA ori a faptului că numele lui apare în zeci de dosare. Mai apoi, nu e puțin lucru să conduci un oraş care are atîția arbori încît să suporte activități nu doar de toaletare, dar şi de defrişare. Ce-i drept, titlul ăsta pe care-l poartă ultimul contract semnat de administrația publică, respectiv „defrişare”, e mai degrabă o şmecherie. Căci dacă de toaletat ar mai fi cîte ceva, un arbore, un boschet ori vreo tufă de Veneția, defrişatul se referă cel mai probabil la buget. Căci toată tărăşenia va costa ceva mai bine de o jumătate de milion, pe cît s-a bătut palma în urma licitației organizate chiar înainte de Crăciun. La care licitație, deloc surprinzător, a participat un singur ofertant, SC Atlantis Com SRL, o mai veche cunoştință a Primăriei. De altfel, relația dintre Primăria lui Florea şi Atlantis Com SRL e una chiar mai veche decît jumătatea de milion anuală, cu cît a fost sudată în ultimii ani. Atlantis Com făcea bani cu Primăria Tîrgu Mureş încă de pe vremea cînd din boschetele oraşului făceau bani prietenii peneliști ai primarului, de la Verdinvest SRL. Or, ar fi fost păcat ca tradiția să fie stricată chiar în ajun de Crăciun. Mai ales că, vorba aia, nu poți aştepta DNA-ul cu boschetul netoaletat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.