sâmbătă, 6 ianuarie 2018

Hotnews nu știe unde au ajuns cei 400.000 de euro pentru înființare liceu maghiar!




Hotnews nu știe unde au ajuns cei 400.000 de euro pentru înființare liceu maghiar!
Poate bagă nasul DNA la mizeriile etnice numite afaceri cu dedicații etnice prin primăria Târgu-Mureș și caută constructorii trebuiau să umfle 400.000 de euro pe motiv inventat liceul fără autorizații! Și cu un drum găsesc cacademia cu 5000 de euro din banii publici pentru fiecare copil fotbalist, mâncatul și băutul gratis pe cadavrul lui Țerbea, 1700 de profesori în campania electorală a penalului etnic, plus tichetele cu dedicație din banii românilor și maghiarilor și cu nu știm ce stimulente primite înapoi, pe  Real, date de penalul român în campania pentru iubitul lui, Băsescu. Numai 150 de lei per cadru didactic, 200.000 de euro pomana electorală, fără reacție de la societate, presa fără licitații și cu pomeni primite  prin cuplul comic și șablonar Zereș-Cătană, fără reacție de la vreun profesor responsabil, semn că mafia etnică și demența alegerii de primari români au fost motivate de martie 1990 și asigură vreo 50 de ani de hoție etnică majoritară.
P.S. UMF, Bența, cu un drum, tot pentru banii publici, la fel și Someșan cel mic și Poruțiul cu drame familiale.
Tribunalul Mures a decis sa restituie DNA dosarul privind infiintarea Liceului Romano-Catolic din Targu Mures
de Alina Neagu     HotNews.ro
Vineri, 5 ianuarie 2018, 15:03 Dosare Juridice

Tribunalul Mures a decis sa restituie Directiei Nationale Anticoruptie dosarul privind privind infiintarea Liceului Romano-Catolic din Targu Mures. "Instanta de camera preliminara restituie DNA dosarul si constata nulitatea relativa a punerii in miscare a actiunii penale si elimina si o serie de probe", se arata in decizia instantei.

In septembrie anul trecut, procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata  a fostului inspector scolar general din judetul Mures, Stefan Somesan, si a fostului director al Liceului Teologic Romano-Catolic din Targu Mures, Zsolt-Jozsef Tamasi, pentru comiterea de infractiuni in legatura cu infiintarea liceului. Fostul inspector scolar era acuzat de abuz in serviciu si uzurparea functiei, iar directorul unitatii de abuz in serviciu in forma continuata.

Decizia Tribunalului Mures:

"Solutia pe scurt: 1. In baza art. 342 raportat la art. 345 alin.1 si 3 Cod de procedura penala, constata neregularitatea sesizarii instantei, respectiv a rechizitoriului din data de 20 septembrie 2017 emis in dosarul nr. 174/P/2015 al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Serviciul Teritorial Mures. 2. In baza art. 345 alin. 1 si 3 Cod procedura penala, constata nulitatea relativa si exclude urmatoarele actele de urmarire penala: - ordonanta de punere in miscare a actiunii penale fata de inculpatul SS, din data de 03 noiembrie 2016 ( filele 51-59 vol. 1 dos. u.p.) - ordonanta de punere in miscare a actiunii penale fata de inculpatul TZJ, din data de 03 noiembrie 2016 ( filele 9-13, vol. 2 dos.u.p.); 3. Prezenta incheiere se va comunica de indata parchetului care a remis rechizitoriul, in vederea remedierii neregularitatilor si a exprimarii punctului de vedere cu privire la mentinerea solutiei de trimitere in judecata sau la solicitarea de restituire a cauzei, in termenul de 5 zile de la comunicare. Fara cale de atac, in baza art. 347 Cod de procedura penala, coroborat cu art. 345 alin. 2 Cod de procedura penala. Data in camera de consiliu, azi, 28 decembrie 2017."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.