joi, 4 ianuarie 2018

Să ne râdem cu penalul Florea sau cum pupincuriștii subordonați în primărie copiază de pe facebook inepțiile ăstuia pe siteul pe banii publici!



Să ne râdem cu penalul Florea sau cum pupincuriștii subordonați în primărie copiază de pe facebook inepțiile ăstuia pe siteul pe banii publici!
…și de cei care au votat specimenul  votat cu isterii românești dragi SRI,  ins cu dosare penale pentru ajutat vreun retardat de partid,  cu mită Musgociu, cum zice DNA. Râdeți și de fraierii care scriu textele ăstuia. Departe vremea în care nevasta șefului PNA Sandu îi scria citeț și românește textele prin birouri de presă dotate și cu finu-su Pașcan, prestator și el de texte pentru penalul de azi. Rețineți, mizeria asta e pe siteul orașului, pe banii voștri, copiat de pe facebookul penalului. Măcar nu fac reclamă pe siteul respectiv vreunui escroc ordinar, cu golănii etnice. DNA nu e egal PNA, ce să vezi! Angajați ai primăriei, ia citiți legea avertizorului public și duceți la ghenă ceva pentru politizarea instituției, angajarea de rude,  corupție,  folosirea bunurilor instituției în folosul propriu, refuz de oferire informații și alte cele.
 P.S. Fostul sereist ar putea vorbi, dacă e lăsat, dacă tot nu mai e de încredere și bănuit că filmează un retardat care face potlogării.
P.S. 2. DNA, cum a rămas cu șantajare pompierilor cu combustibil, cei 700 de litri, pentru mizeria de autorizație discoteca cea mai... sigură, cu autorizație în câteva zile după șantaj, a primăriei?! Dar cu protecția poliției locale și a poliției târgumureșene? Tabere de pictură pentru Bretfelean, sport zis sindicalist cu multe grade pentru zișii sindicaliști, excursii după vin din banii publici (vezi episodul cu frații moldoveni care nu lasă să se scoată sticlele de vin din țară!), reparații mașini poliție. Mită/taxă de protecție/ciubuc/premii/comisioane, din banii publici! Vreo sută de mii de euro cadou de la penal și slugile lui pentru oamenii legii pe care îi credeți incoruptibili?!
Art. 5.
Semnalarea unor fapte de incalcare a legii de catre persoanele prevazute la art.1 si art.2, prevazute de lege ca fiind abateri disciplinare, contraventii sau infractiuni, constituie avertizare in interes public si priveste:
a) infractiuni de coruptie, infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie, infractiuni in legatura directa cu infractiunile de coruptie, infractiunile de fals si infractiunile de serviciu sau in legatura cu serviciul;
b) infractiuni impotriva intereselor financiare ale Comunitatilor Europene;
c) practici sau tratamente preferentiale ori discriminatorii in exercitarea atributiilor unitatilor prevazute la art.2;
d) incalcarea prevederilor privind incompatibilitatile si conflictele de interese;
e) folosirea abuziva a resurselor materiale sau umane;
f) partizanatul politic in exercitarea prerogativelor postului, cu exceptia persoanelor alese sau numite politic;
g) incalcari ale legii in privinta accesului la informatii si a transparentei decizionale;
h) incalcarea prevederilor legale privind achizitiile publice si finantarile nerambursabile;
i) incompetenta sau neglijenta in serviciu;
j) evaluari neobiective ale personalului in procesul de recrutare, selectare, promovare, retrogradare si eliberare din functie;
k) incalcari ale procedurilor administrative sau stabilirea unor proceduri interne cu nerespectarea legii;
l) emiterea de acte administrative sau de alta natura care servesc interese de grup sau clientelare;
m) administrarea defectuoasa sau frauduloasa a patrimoniului public si privat al autoritatilor publice, institutiilor publice si al celorlalte unitati prevazute la art.2;
n) incalcarea altor dispozitii legale, care impun respectarea principiului bunei administrari si cel al ocrotirii interesului publ


Dejecția făcută de subordonații care copiază mizeriile pe siteul pe bani publici tirgumures.ro aici. An nou trist, fără propagandă pe retardat, ne mulțumim cu prostiile lui Florea.


Către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea" Mureş
Joi, 04 Ianuarie 2018 07:22 | Imprimare | Email



Marime text:





Am rugămintea să încetaţi utilizarea în mod repetat a sistemului de alarmare. Încetaţi, vă rog, să readuceţi spiritul lui Vasile Roaită în rândul populaţiei prin această alarmare sistematică, care deja a devenit precum povestea lupului. Prin aceste acţiuni nu reuşiţi altceva decât să creaţi o atmosferă întâlnită doar în teatrele de război.

Sunt multe alte metode şi multe alte acţiuni prin care puteţi să vă faceţi cunoscută activitatea.

Voi solicita Consiliului Local Tîrgu Mureş să pună la dispoziţia instituţiilor responsabile cu alarmarea, mecanisme de ungere şi de verificare a sirenelor şi în modul silenţios, fără prea mult zgomot.

dr. Dorin Florea,
primarul Municipiului Tîrgu Mureş


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.