miercuri, 7 februarie 2018

Abia încheiat dosarul Microsoft și românașii sar să cumpere 30.000 de Office-uri pentru armată! Țara vrea oșteni cu… Office!



Abia încheiat dosarul Microsoft și românașii sar să cumpere 30.000 de Office-uri pentru armată! Țara vrea oșteni cu… Office!
Cum nu le mai tremură chiloții unora în dosarul Microsoft, să cumpărăm 30.000 de Office-uri de 2500 de lei bucata, varianta cea mai scumpă, pentru armată! Bine că nu vor să cumpere Office 2019, care apare anul aceasta și care necesită windows 10. Prilej pentru șmecheri să cumpere și mizeria de 10, dacă nu îi duce mintea să transforme licența de 7 și 8 în 10 pe motiv de accesibilitate și handicap.
https://playtech.ro/2018/instalezi-windows-10-noul-microsoft-office/
Hotnews zicere:

Licitatie cu o valoare estimata la maxim 15,4 milioane de euro: Ministerul Apararii vrea sa cumpere pana la 30.000 de licente Microsoft Office Proffesional Plus sau echivalent
Caiet de sarcini MAPN
(07 Feb 2018) DOC, 109KB
Ministerul Apararii Nationale (MApN) vrea sa incheie un acord cadru pe o perioada de 3 ani pentru achizitia de licente MS Office Professional Plus sau echivalent, valoarea maxim estimata aferenta unui numar de maxim 30.000 de licente fiind de 71,9 milioane lei fara TVA (peste 15,4 milioane de euro), potrivit unui anunt publicat miercuri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). MApN estimeaza valoarea maxima a unei licente MS Office Proffesional Plus la 2.399 de lei (fara TVA).

In caietul de sarcini al licitatiei (vezi documentul atasat), componenta software Licenta ,"MS Office Professional Plus sau echivalent" este denumita "suita" si trebuie sa aiba in compunere:

    - aplicatie de editare, formatare si partajare a documentelor;
    - aplicatie pentru calcul tabelar;
    - aplicatie pentru colaborare si mesagerie;
    - aplicatie pentru prezentari grafice.


De asemenea, suita trebuie sa fie compatibila cel putin cu urmatoarele sisteme de operare:

    - Windows 7 Professional/Enterprise/Ultimate;
    - Windows 8 Pro/Enterprise;
    - Windows 8.1 Pro/Enterprise;
    - Windows 10 Pro/Enterprise.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.