luni, 19 februarie 2018

Atenție, DNA, 20.000 de lei de la penalii din Primăria Târgu-Mureș pentru ca gașca lui Bretfelean să joace fotbal pe banii publici!




Atenție, DNA, 20.000 de lei de la penalii din Primăria Târgu-Mureș pentru ca gașca lui Bretfelean să joace fotbal pe banii publici!
Bugetul nostru, obligațiile etnice ale lor. Ale penalilor români, desigur.  Penalii care controlează sereiștii foști sau viitori din poliția locală Târgu-Mureș și-au asigurat, cred, ei, protecție. Nu mai sunt banii pentru tabără de pictură a vulturului albastru zburat din SRI, Bretfe, nu mai sunt excursii și vin de la frații moldoveni, nu mai sunt așa-zise AS sindicale ale poliției locale, cu 45.000 de lei supți de penali pentru poliția cu 12 clase! Calculați dedicațiile, 45.000 de lei pentru AS sindicală a poliției locale, 45.000 de lei pentru As sindicală a poliției locale și a primăriei, 15.000 de lei per tabără pictură amator de tâmpenii cu mega-steaguri pentru acoperit câmpul  și acum și 20.000 de lei pentru așa-zis sport de masă al comunitarilor! 20.000 de lei e nici jumătate din norma de hrană anuală a sereistului zburat din Maramureș pentru încălcarea gravă a statutului SRI, cum scrie insul zburat de la SRI Maramu în propria declarație!
P.S. DNA, caută eventualii clovni care pleacă în concediu cu mașina de serviciu! Gura lumii zicere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.