miercuri, 21 februarie 2018

Nici o masă fără pește, nici un an fără două concerte Holograf de la penalii români din Primăria Târgu-Mureș!



Nici o masă fără pește, nici un an fără două concerte Holograf de la penalii români din Primăria Târgu-Mureș!
Cândva am numărat minimum 10 concerte subvenționate 100 la sută din banul public, de la penalii din Primăria Târgu-Mureș, în nici 8 ani. Tradiția continuă, de urmărit cine ia banii ăștia și dacă îi întoarce în primărie pe...sponsorizări. Iar când Holograf face retardatului și imn concluzia e una clară, Holograf pe banii publici ai târgumureșenilor până în ușa pușcăriei sau până se dă ortul popii, de către cântăreți sau penali!  Completați voi pomenile pentru 2011, 2016 și 2017! Și cum șmecherii penali au anunțat vreo 5 milioane de euro de spart anul acesta pe concerte subvenționate 100 la sută ferească dumnezeu să le luați…dragostea. De bani, din partea penalilor români! De impresari români sau maghiari prestatori la gunoiul TV, de octogenari italieni care plac borfașului etnic și așa mai departe.

Din trecut: 2010 Martisor oferit de Primaria Targu-Mures tuturor doamnelor si domnisoarelor din Mures. Invitati speciali la spectacolul de azi de la ora 18.00 vor fi Holograf, Monica Anghel si cunoscutul solist maghiar Demjen Ferencz
Octombrie 2010: Sarbatoarea vinului si a artei mestesugaresti continua astazi cu un program artistic mai special. Pe langa jocuri si cantece traditionale, pe scena din Cetatea Targu Mures, ca concerta in aceasta seara  formatia Holograf, de la ora 20,00.
Martie 2012
Zilel târgumureșene 2012: Holograf, Cargo, Voltaj, Zanzibar, Fly Project, Edda și multe alte nume importante ale muzicii românești sau maghiare, vor urca pe scena de la Cetatea Medievală, începând de joi și până duminică.
Zile târgumureșene 2013: Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Pepe, Iris, Holograf și Fly Project vor concerta la Târgu Mureș în cadrul celei de-a XVII-a ediții a 'Zilelor târgumureșene', care se desfășoară începând de luni până duminică.
1 decembrie 2013
Zile 2014: Smiley, Zdob şi Zdub, Holograf, Cristi Minculescu şi Connect R sunt numele „grele” care vor concerta în Târgu Mureş în această perioadă.
Toamna 2014 : Primăria Tîrgu Mureș organizează cel mai mare eveniment al toamnei, în perioada 4 – 11 octombrie, ”Simfonii de toamnă – Zilele culturale târgumureşene”. Vor susține recitaluri : Direcţia 5, Magna cum Laude din Ungaria, Alex Velea, Leo Iorga, Pasărea Rock, P Mobil și Brodi Janos din Ungaria, Voltaj și Holograf, alăt
Zilele târgumureșene 2015.
8 martie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.