joi, 22 februarie 2018

Șobolanii roșii din PSD au cerut, Tudorel s-a executat: decapitarea singurei instituții care prindea hoții români



Șobolanii roșii din PSD au cerut, Tudorel s-a executat: decapitarea singurei instituții care prindea hoții români
Motiv pentru românii cinstiți să cânte, din nou și să iasă în stradă contra hoților cu familii de hoți și șantaje TV și demenților cu condamnări definitive. Definitorie pentru situație: 
Vă tremură puța când vine Codruța
Vă ia și vă plimbă pe la DNA


Versurile aici: https://genius.com/Arma-muie-psd-lyrics
Excelent articolul lui Tapalagă!




Ministrul borfasilor in tara condusa oficial de infractori


Cu o cerere de revocare scrisa parca la partid, in studiourile Romania TV, Antena 3 si de ziaristii Luju, cu teme preluate din agenda tuturor suspectilor si inculpatilor din tara sau fugiti peste granita, Tudorel Toader si-a castigat de azi titlul de ministrul borfasilor. In cele 80 de minute de rechizitoriu scremut, cu acuzatii aiuritoare de delict de opinie, defaimarea tarii si alte bazaconii supte din pix, Toader a aruncat Romania de pe harta UE. De azi suntem in mod oficiala o tara problema la Bruxelles, care va avea de gensionat un stat controlat oficial de un grup infractional organizat denumit in mod abuziv partid.

Aici nu este nimic ideologic, ca in Ungaria sau Polonia. Avem de-a face pur si simplu cu insucrectia penalilor, cu un ultim asalt al crimei organizate asupra statului. Impactul extern va fi distrugator, deja presa occidentala statea cu ochii pe Romania, asociata tot mai des cu plutonul tarilor cu democratii esuate.

Din pacate, acest moment vine intr-un moment dificil, la capatul unui an de razboi de uzura care a sleit strada. Increderea opiniei publice in institutii s-a erodat la capatul unor lungi campanii de manipulari si minciuni bine regizate, astfel incat capacitatea de reactie a societatii este azi sub semnul intrebarii.

Totul depinde de acum incolo de presedintele Klaus Iohannis, care va primi cererea de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Cu sau fara avizul CSM, presiunea asupra presedintelui de a o revoca pe Kovesi va fi uriasa. Foarte probabil, coalitia PSD – ALDE va ameninta din nou cu suspendarea in Parlament in caz ca presedintele Iohannis va refuza se semneze decretul de eliberare din functie a sefei DNA. Incepe o noua isterie nationala, se intoarce poate ultima fila din scurta istorie pro-occidentala a Romaniei din vremea noastra. 

Ce va face Klaus Iohannis? Va ceda fara lupta ca in cazul Dancila sau va face tot ce tine de el, asa cum a promis la ultima interventie, pentru a salva ce se mai poate din justitie? Daca va ceda, celelalte institutii vor capitula rapid. Daca va lupta, castiga cel putin respectul publicului daca nu ceva mai mult. Dar trebuie sa fie constient ca de acum incolo Liviu Dragnea va merge pana la capat, ca nu se va opri aici pana cand nu-si va subordona tot statul. Abia acum a imbracat cu adevarat camasa mortii, cum ii place sa spuna.

Tudorel Toader nu s-a facut de ras in fata PSD si a lui Liviu Dragnea, dar a facut de ras o tara intreaga in fata lumii intregi. Acest sentiment de rusine nationala si de lipsa de perspectiva va goli in mod accelerat tara de ultimele ei resurse de onestitate, orice om sanatos la cap va refuza sa-si creasca copiii intr-un mediu infractional devenit politica de stat.

De azi, suntem o tara guvernata pe fata de mafie, care l-a transformat pe ministrul justitiei in avocatul ei. In mod oficial, ideologia care conduce azi Romania nu este social-democratia, ci coruptia ridicata la rang de virtute si de regula sociala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.