sâmbătă, 10 martie 2018

A înnebunit Dragnea?! PSD cu organizație de bărbați, adică fără femei trântite pe liste pe baza intereselor naturale ale bărbaților și din calcule de imagine pentru partid?!



A înnebunit Dragnea?! PSD cu organizație de bărbați, adică fără femei trântite pe liste pe baza intereselor naturale  ale bărbaților și din calcule de imagine pentru partid?!
De aproape 30 de ani partidele românești au discriminat femeia, care era deja discriminată prin lipsa istorică a dreptului de vot, deși la Alba Iulia li s-a promis asta, doar că a durat vreo 22 de ani să li se și dea ce s-a promis (!). După aproape 30 de ani se trezește Dragnea să propună… organizație de bărbați! Șoc și groază! Adică bărbații să nu mai intre automat pe lista de eligibili pe care erau aduse doar prin interese naturale unele femei, cele mai bune, arătoase, cu stomac tare sau date ca fiind capabile! Discriminarea de 30 de ani - cu femeia în organizație de femei, tinerii în organizație de tineri, din care erau aleși 2-3 ca să intre pe lista de bărbați nediscriminați - este pe cale să crape! Culmea e că același Dragnea și-a adus femeile agreate pe listele de eligibili bărbați și toată lumea l-a acuzat că își aduce în guvern și la cașcaval toate secretarele de încredere și madamele care sunt recunoscătoarele tătucului pentru promovarea din organizațiile fără succes electoral de femei.


Femei, Alba Iulia!

 
Înfăptuirea desăvârșită a unui regim curat democratic pe toate tărâmurile vieții publice. Votul obștesc, direct, egal, secret, pe comune, în mod proporțional, pentru ambele sexe, în vârstă de 21 de ani la reprezentarea în comune, județe ori parlament.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.