miercuri, 7 martie 2018

După cadou de la inculpați, 20.000 de lei pentru fotbalul poliției locale târgumureșene, cadou camere de înregistrare cetățeni pentru poliția cu 12 clase și cu conducere via SRI! De 4 ori mai scumpe decât banii pentru fotbal poliției cu 12 clase!



După cadou de la inculpați, 20.000 de lei pentru fotbalul poliției locale târgumureșene, cadou camere de înregistrare cetățeni pentru poliția cu 12 clase și cu conducere via SRI! De 4 ori mai scumpe decât banii pentru fotbal poliție cu 12 clase!
Nu e excursie folclorică în delegația primăriei, nu e e activitate cu adus vin de  la frații moldoveni, nici așa-zis sport sindicalist sau tabere de pictură pe Vulturul albastru al lui Bretfelean ex. SRI Maramureș, dar e ceva, cică, în folosul muncii. Cam ca pistoalele Glock cumpărate de primarii PDL și câinii și caii cu care au fost dotați polițiștii cu 12 clase și comandă politică sau prin pregătiții în servicii nu atât de secrete precum cred unii. Nu era mai bine, poliție cu 12 clase, să nu stricați cei 20.000 de lei de la bugetul inculpatului Florea, pentru cupa poliției locale și să vă cumpărați de ăia... camere?! Atenție, curtea de conturi și DNA, inculpații dau cadouri poliției controlate, cum se numește asta? Premiu, mită, taxă de protecție, bani de sărbătorit?! Cum e posibil ca inculpații să ofere bani pe motiv de sindicalism (câte 45.000 de lei), pictură(15.000 lei) ?! DNA Târgu-Mureș, mișcă-te mai repede, inculpații au oferit bani și poliției poliție, 27.000 de lei pentru numitele reparații mașini poliție din banii târgumureșenilor?! Aici e vorba tot de premiu, mită, taxă de protecție, cadou, bani de veselit, cam ce au inventat penalii români?!
P.S. Camerele vor fi folosite la blocarea străzii cu două mașini ale poliției locale, pe motiv de băut în mijlocul străzii cu politruci și slugi în uniforme?! Dosar, din păcate, închis de poliția cu mai multă școală, pe motiv că cetățenii au blocat strada. Furând, desigur, cele două mașini de poliție locală, care au închis strada Coșbuc! Să vă fie rușine, cetățeni, că le furați mașinile polițiștilor cu 12 clase! Marș, la colț, hoților!
 Zi de zi zicere:
Pe lista investiţiilor pentru Direcţia Poliţia Locală Târgu-Mureş pentru care s-au alocat fonduri în proiectul de buget al Primăriei municipiului Târgu-Mureş pe anul 2018 consemnăm o autoutilitară în valoare de 100.000 lei, sisteme de înregistrare video portabile, pentru care s-a prevăzut suma de 82.500 lei, şi o staţie fixă de emisie-recepţie, în dreptul căreia figurează suma de 3.450 lei.


Ardealnews zicere:
Primăria Tirgu Mureş a achiziţionat 15 sisteme de înregistrare audio-video portabile pentru dotarea Poliţiei Locale Mures (PLM), astfel încât să poată fi stabilită cu exactitate starea de fapt din teren în timpul intervenţiilor, însă şi pentru descurajarea unor atitudini ostile din partea anumitor cetăţeni.

„Direcţia Poliţia Locală Mureş (PLM) a fost înzestrată cu 15 sisteme de înregistrare video portabile, folosite atât pentru echiparea personalului din stradă, cât şi a autoturismelor deservite de Biroul Siguranţă Rutieră şi Biroul Intervenţie. Scopul acestei dotări îl constituie, în principal, stabilirea, cu exactitate, a stării de fapt din teren în momentul intervenţiilor, concomitent cu prevenirea unor atitudini contrare normelor legale şi sociale din partea cetăţenilor, dar şi asigurarea transparenţei în activitatea de zi cu zi a poliţiştilor locali. (…)”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Locale Mureş (PLM).

Noi speram ca le vor folosi si in multitudinea de cazuri in care ei incalca legea sau reguli elementare de bun simt. De exemplu, vorbind de un caz concret, puteti observa in imaginile de mai jos cum un targumuresean, locatar pe strada Marasti din Tirgu Mures, a fost nevoit sa astepte minute in sir pentru a putea iesi cu masina din curte doar pentru ca un grup mare de comunitari stateau de vorba blocand accesul. Ne imaginam ca ar avea nevoie de noile camere si pentru a se putea apara de cuvintele adresate de locatarul pe care l-au tinut blocat pana si-au terminat ei sedinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.