luni, 19 martie 2018

Indicatoare bilingve ilegale la Târgu-Mureș: obișnuita provocare etnică cu duhoare de servicii sau doar motiv de furat niște bani publici?!


Indicatoare bilingve ilegale la Târgu-Mureș: obișnuita provocare etnică cu duhoare de servicii sau doar motiv de furat niște bani publici?!
Cum am demonstrat prin răspunsul primit de la București că indicatoarele bilingve plantate pe la începutul lui martie la Târgu-Mureș sunt ilegale, nefiind conforme, întrebarea este cine și de ce le-a plantat? Sunt doar două posibilități:
1.     Obișnuiții inculpați din Primăria Târgu-Mureș care au vrut să mai dea o pomană, după modelul Kiss Uncium, la vreun gășcar din PNL, gașcă sau sectă. În acest caz banii publici cheltuiți de borfașii bugetari care le-au montat ilegal trebuie recuperați urgent și mizeriile trebuie înlăturate.
2.     Varianta mai plauzibilă, având în vedere că se apropia marșul secuilor și 15 martie, indicatoare puse anume de borfași, din plastic, adică făcute de urgență. Variantă însoțită de duhoarea obișnuită, Târgu-Mureș fiind orașul obișnuit cu provocările de genul vandalii din alte orașe vor ataca orașul (scris doar în limba română, pe 3000 de autocolante pregătite special de băieții cu ochii încă albaștri), UDMR și PSD vor vinde Ardealul, UMF și Târgu-Mureș (scris doar în limba română), indicatoare stradale bilingve descoperite exact de vajnici lipitori de afișe, în uniforme, în campania penalului  român. În acest caz e și mai grav, pentru că un dement care își permite să pună indicatoare rutiere bilingve și ilegale pe un drum european se bucură de protecția poliției locale și a poliției adevărate, care s-au făcut că nu pricep indicatorul, pentru a nu strica afacerea. Ce ar fi făcut, însă, ăștia, dacă maghiarii făceau ei un indicator de gen? Se lăsa iar cu amenzi, cu circ, cu amenințări?! Se lăsa!
 P.S.Am identificat 4 indicatoare, două în fața la Unic și două în fața clinicii TBC. Tocmai pe traseul marșului secuilor plus 15 martie. Sigur e....coincidența dracului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.