luni, 12 martie 2018

Poliția locală bucureșteană, în atenția DNA. Pe când și poliția locală Târgu-Mureș?!



Poliția locală bucureșteană, în atenția DNA. Pe când și poliția locală Târgu-Mureș?!
Cu inși la conducere zburați de la conducerea SRI pentru încălcarea gravă a statutului SRI și cu condamnați definitiv de tribunal militar pentru afacerile ilegale jandarmerești, ca Pavel, și cu protecția dată de către inculpații români din Primăria Târgu-Mureș, se impune ca DNA să verifice ce vrăji au făcut ăștia în uniforme cu 12 clase la Târgu-Mureș și șefii lor, via SRI și nu numai.
DNA Târgu-Mureș, remember, poliția locală agent electoral în campania lui Florea cu vandalii visați la beție. 3000 de autocolante, găsiți o licitație anterior atacului vandalilor (!), vreo 1800 de euro din banii târgumureșenilor. Remember, cumpărat sandale polițistelor locale iarna, pe motiv de ….gospodar. Cumpărat 10 pistoale Glock după modelul PDL cumpără de la Lotus,  cumpărat câini și cai, decontat sume exorbitante pentru pensionarii din poliție locală pe motiv de normă de hrană, oferit 90.000 de lei, în două tranșe, pe așa-zisul sport sindicalist, AS sindicală a primăriei și poliției locale și As sindicală a poliției locale, cărat poliție locală în excursii folclorice ale primăriei și cărat sticle de vin de la frații moldoveni care nu sunt atât de frați încât îi numără profesionistului sticlele, inventat tabere de pictură pe Vulturul albastru, asociație cu denumire pentru nostalgia sereistă, controlată de Bretfelean (15.000 de lei), inventat cupa poliției locale la fotbal, alți 20.000 de lei zburați în buzunarele poliției locale. Iar dacă astea sunt legale și de bun simț să judece DNA Târgu-Mureș care a făcut dosare inculpaților români din primărie care au dat ajutoarele astea... sociale poliției locale. Despre concedii cu mașinile poliției locale tot DNA și Curtea de conturi sunt datoare să verifice pista, la fel și cadouri din banii publici pentru copiii angajaților din primărie, posibil cu cardouri și pentru copiii poliției controlate de inculpații români din primărie, cu sau fără motiv să suspecteze de turnătorie  pe cei care filmau sau fotografiau vreun retardat.
P.S. Atenție, DNA, Poliția Târgu-Mureș primește pe așa-zise reparații mașini din banii târgumureșenilor, CADOU DE LA INCULPAȚII DIN PRIMĂRIE, cam 9 la sută  din tot bugetul folosit legal de poliția județului pentru bunuri și servicii și are 30 la sută din banii pentru… sindicalismul slujbașilor lui Bretfelean!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.