miercuri, 11 aprilie 2018

Bani puhoi pentru medici și asistenți, peste noapte. Cât vă costă să ajungeți beneficiarul pomenii PSD?!


Bani puhoi pentru medici și asistenți, peste noapte. Cât vă costă să ajungeți beneficiarul pomenii PSD?!
Luăm exemplul UMF Târgu-Mureș, universitate pe vremuri de calitate, acum mai de cantitate. Pentru că aproape jumătate din posturi sunt cu taxă, pentru a susține sumele enorme în contul conducerii și profesorilor.  Dacă doriți pomana PSD, cu salarii de 4000 de euro brut și unele chiar nete pentru medici și de minimum 1000 de euro net pentru asistenți trebuie să aruncați din buzunare bănuți după cum urmează:
8000 de lei pe an de medicină, adică 48.000 de lei de decontat. Ca rezident umflați vreo 5000 de lei lunar, adică vă scoateți într-un an cei 6 ani universitari. Atenție la locuri, unele sunt pentru maghiari, care pot concura pe locurile lor sau pe cele ale românilor, pentru a învăța în limba română!
5000 de euro pentru studenți străini, adică 30.000 de euro diploma la Târgu-Mureș, super ieftin, comerț cu studenți, statul român ia banii arabilor și vesticilor.
La medicină militară sunt doar 20 de locuri fără taxă, adică trebuie învățat pe bune.
Medicină dentară și Farmacie, tot 8000 de lei anual, ușor de recuperat în 1-2 ani după terminare.
Doctorat, 8000 de lei de decartat la taxă, nici o problemă întrucât un doctorat vă dă un spor frumos, de 15 la sută din orice salariu!
Iar asistenții trebuie să dea 4000 de lei per an, sumă care se recuperează într-o lună de salarii PSD nesimțite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.