luni, 16 aprilie 2018

Copil cu coloană vertebrală fracturată la Școala nr. 7 Târgu-Mureș. Cine plătește?!Ce spun excursioniștii lui Florea de prin Germanii de la servicii frecat menta la școli?


Copil cu coloană vertebrală fracturată la Școala nr. 7 Târgu-Mureș. Cine plătește?! Ce spun excursioniștii lui Florea de prin Germanii de la servicii frecat menta la școli? 90.000 de euro tâmplărie, probabil nu și la fereastra de unde a căzut eleva!
În caz că ați uitat, e exact școala cu spectacol de circ în timpul programului școlar, dar pe bani, e școala cu stele și comete explicate tot pe banii copiilor, e școala cu terenul de handbal privatizat, se zice, pe un nene/fost elev din Ungaria, care vrea fotbal pe un club privat, e școala cu camere de supraveghere cumpărate, se pare din premiul Kauflandului, la sugestia retardatului lui Florea. Și e școala care nu mai are pază și protecție pe profesioniștii din jandarmerie, afacere din milionul de euro dat de Florea maghiarei cu firmă privată. Atenție, DNA, căutați eventualele potlogării cu banii publici pe motiv de pază, investiții și căutați responsabilul pentru dramă!  Și căutați ce obligații politice au inculpații români în contul votului minoritar pentru diverși retardați!
 https://florentindeac.blogspot.ro/2017/10/atentie-dna-targu-mures-scoala.html
 https://florentindeac.blogspot.ro/2016/05/descreieratii-de-la-scoala-7-si-reclama.html
 https://florentindeac.blogspot.ro/2016/08/scoala-7-trecut-de-la-cheltuit-90000-de_3.html?m=0

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.