vineri, 20 aprilie 2018

DNA găsește amatorii de suc în poliție! Cum rămâne, DNA, cu poliția locală care face tabere de pictură sau joacă fotbal pe banii publici? Dar cu poliția târgumureșeană care are mașinile reparate, de 27.000 de lei, prin banii publici și interesul lui Florea?!


DNA găsește amatorii de suc în poliție! Cum rămâne, DNA, cu poliția locală care face tabere de pictură sau joacă fotbal pe banii publici?! Dar cu poliția târgumureșeană care are mașinile reparate, de 27.000 de lei, prin banii publici și interesul lui Florea?!
Mită în servicii la Timiș, la Târgu-Mureș bani gârlă cu duhoare pentru protecția visată de inculpații români din Primăria Târgu-Mureș de la poliția locală și poliția adevărată!
Poate ne spune DNA ce protecție speră să obțină inculpații români din primărie, dând  din bugetul local 45.000 de lei găștii ex-sereistului maramureșean Bretfelean, pe motiv sport... sindicalist (sic!), 15.000 de lei pe asociația șefuțului Bretfelean,  Vulturii albaștri, pe motiv tabere de… pictură (sic) sau 20.000 de euro pentru fotbal poliție locală, rahat 2018, cu toate că insul nu mai e în favorurile pe motive bănuite că erau să îl bage pe un prost în arest. Sau să ne spună DNA cum e cu protecția sperată prin 26.000 de lei aruncați de inculpații români din primărie și yes-manii cu speranțe de afaceri private cu primăria, din CL, pe așa-zise reparații mașini poliție! Cum se speră la protecție uniforme, cu chipiu și neuroni sub chipiu, inculpații români, dând bani publici gârlă la oamenii legii crezuți incoruptibili! Dovada? Campania dusă de inculpații români din primărie contra celor care scriu de ei, exact la 2-3 zile după ce pomana a fost dată poliției, folosindu-se poliția ca mijloc de intimidare sau de impus amenzi! Caz prezentat la DNA Târgu-Mureș și la conducerile centrale ale polițiilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.