miercuri, 4 aprilie 2018

Dupa Zereș și Cătană alt intermediar la publicitatea primăriei fără licitație, prin pomană de la intermediar?! DNA, ceva deranj la milioane de euro pentru promovat cei doi inculpați români, Florea și Maior?! Cornaciu s-a lăsat de muls văcuța Sanlacta și a trecut la muls banul public?


Dupa Zereș și Cătană alt intermediar la publicitatea primăriei fără licitație, prin pomană de la intermediar?! DNA, ceva deranj la milioane de euro pentru promovat cei doi inculpați români, Florea și Maior?! Cornaciu s-a lăsat de muls văcuța Sanlacta și a trecut la muls banul public?
Primăria etnică are un alt intermediar ins etnic, cum îi stă bine votului popular isteric și etnic cerut de inculpații români din Târgu-Mureș! Nu mai primește Zereș pomana lui Florea, nu mai primește Cătană, se naște un alt român întreținut de Florea care va da presei îndobitocite câțiva leuți pentru publicat mizeriile de propagandă pentru Florea și Maior, scoase, agramat de consilierii și rudele de la birouri de presă etnice, internaționale, planetare sau universale. Și așa se nasc și cetățeni de onoare ai universului, se primesc invitații la păpică și la publicat poeți ai orașului sau alte invitații la cenacluri, mese rotunde sau pătrate cu controlații din presă și cu  angajatorii de sereiști din presa locală, cu sau fără neamuri securiste.
Foarte bun articolul de la Ardealnews:
 http://ardealnews.ro/2018/04/04/stiati-de-ce-tace-presa-mureseana-fake-news-uri-platite-de-primarie-din-banii-muresenilor/
Vezi cat se plateste pentru reclama in mass media…

Zilele trecute va anuntam ca singurul studio TV local cat de cat mai obiectiv, Pro TV Tirgu Mures, s-a desfiintat. Pana acum televiziunea Stii TV, detinuta de Marius Catana, castiga an de an contractul cu banii pentru presa de la primarie, dar cum relatia de prietenie dintre el si executivul primariei Tirgu Mures (cica s-a certat cu Maior in urma cu cateva luni) s-a cam subtiat, iata ca in 2018 pierde subit contractul. Nu-i plangem noi de mila lui Catana, doar a luat ani de zile multe sute de mii de euro din banii targumuresenilor cu o televiziune de scara blocului, dar ne gandim ca oare sa fie adevarate barfele conform carora daca te pui rau cu Claude’ pierzi toate contractele?! 😉

Daca va imaginati ca aceasta ocazie a facut ca dupa atatia ani sa se opreasca robinetul prin care s-au scurs aproape 20 de milioane de euro din bani publici, va inselati! Era culmea sa nu-si faca ei o noua relatie de prietenie cu cineva, ca mai apoi sa continue in risipa inutila a banilor de la buget pentru cumpararea de imagine proprie. Si daca tot l-au angajat pe Cosmin Blaga pe postul de purtator de cuvant al primariei Tirgu Mures, care a lucrat anterior la Antena 1 Tirgu Mures, au profitat de aceasta „coincidenta” si au desemnat castigatorul contractului de publicitate pe cine altcineva decat pe Antena 1 Tirgu Mures!

Asadar, Cornel Cornaciu, detinatorul I Media Production Co SRL, firma care administreaza Antena 1 Tirgu Mures, castiga contractul cu bani pentru cumpararea presei pentru o perioada de doar 8 luni, dar in valoare de peste 150.000 de euro. (vezi la finalul materialului fotocopii cu contractele si datele oficiale la care facem referire)
„Fake news” platit de primarie din banii nostri…

Aceste contracte care au ca rezultat o presa locala care publica toate tampeniile lui Florea si Maior, limitand accesul muresenilor la o informare corecta si reala, reprezinta o mare risipa de bani publici, care, pe langa milioanele de euro cu care se puteau construi scoli moderne, ne mai si pozitioneaza in fruntea clasamentului pe Romania la acest capitol, din pacate.

Este incredibil ca in 2018, cand online-ul are o audienta imensa, primaria sa plateasca sute de mii de euro pentru campanie preelectorala mascata, de fapt fake news-uri pentru contribuabili. Important de precizat ca acest lucru se intampla in majoritatea primariilor din judetul Mures!

De exemplu, dupa cum vedeti Oradea sau Alba Iulia aloca ZERO lei pentru cumpararea presei locale. Acum faceti o comparatie in privinta dezvoltarii acestora fata de Tirgu Mures. De ce oare?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.