luni, 16 aprilie 2018

Găinarii cu salubritatea au reușit să intre în legalitate pe strada George Coșbuc!


Găinarii cu salubritatea au reușit să intre în legalitate pe strada George Coșbuc!
Pentru că escrocii au montat coșurile de gunoi pe carosabil și pe trotuare, zero reacție de la poliția cu neuronul sub chipiu și Glock lângă organ și cu tabere de pictură de 15.000 de lei, reparații mașini (26.000 de lei) și fotbal din banii publici (20.000 de lei), dați de inculpații români din primărie. După 6 luni, escrocii le-au înlăturat! Oraș al florilor, ha?! Poate al florilor răului și al dedicației de la român la gașca de români, atenție DNA Târgu-Mureș, la containerele de milioane de euro îngropate pe Feurdean, Urdă și alții de categoria asta, la coșurile cumpărate ilegal de borfaș pentru iubitul Țerbea, înțelegeți pomana și interesele. Gunoiului e etnic  la Târgu-Mureș.
P.S. S-a terminat și că băutul în mijlocul străzii respective cu inculpații români, semn că sereistul nu s-a putut abține, profesional?!
P.S. 2. Ăla de la parter să citească ordinul ministerului sănătății, ca să înțeleagă că borfașii i-au făcut ilegal depozit de gunoi sub geam! Dacă are sânge în el va lua și plângere contra teroriștilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.