vineri, 6 aprilie 2018

Inculpații din Primăria Târgu-Mureș și containerele lor de pe carosabil, trotuare plus mizeriile îngropate și nefuncționale! Aici au fost banii dumneavoastră și interesele etnice!


Inculpații din Primăria Târgu-Mureș și containerele lor de pe carosabil, trotuare plus mizeriile îngropate și nefuncționale! Aici au fost banii dumneavoastră și sunt interesele etnice!

Oamenii faini de la Ardealnews scriu că inculpații din Primăria Târgu-Mureș, în paranteză, cu cadouri de un milion de euro pe camarilă, PNL sau sectă, au găsit o soluție tipic românească într-un oraș devalizat doar etnic, românește, cu dublare containere îngropate! Măcar pe strada George Coșbuc inculpații au lăsat containerele mizerabile pe carosabil și trotuare, sub geamul omului, timp de 5 luni, timp în care inculpații români s-au făcut că lucrează la niște mizerii de containere îngropate, care nu sunt evacuate niciodată. Important să dai pomană la români, nu?! Unde sunt vremurile cu bețivăneală retardat și sereist și cu aplauze de la locatarii care credeau că orice întreținut de partid sau sectă va munci o secundă în afara intereselor de partid, gașcă sau sectă?!



https://ardealnews.ro/2018/04/06/au-rezolvat-problema-noilor-containere-de-gunoi-cu-cele-vechi/
P.S. Locatarii de la partener pot rupe capul prostănacilor cu norma Ministerului Sănătății: http://www.mediafax.ro/social/ordin-al-ministerului-sanatatii-parcarile-de-bloc-la-cel-putin-cinci-metri-de-ferestre-repararea-masinii-in-parcare-interzisa-126364


Actul normativ mai prevede că la stabilirea amplasamentelor clădirilor de locuit vor fi precizate şi amplasamentele unor dotări tehnico-edilitare între care "platforme destinate pentru depozitarea recipientelor de colectare selectivă a deşeurilor menajere". Aceste platforme vor fi amenajate la distanţă de minimum 10 metri de ferestrele locuinţelor, vor fi împrejmuite, impermeabilizate, cu asigurarea unei pante de scurgere, vor fi prevăzute cu sistem de spălare şi sifon de scurgere racordat la canalizare, vor fi dimensionate pe baza indicelui maxim de producere a gunoiului şi a ritmului de evacuare a acestuia şi vor fi întreţinute în permanentă stare de curăţenie.
P.S. 2. Pe strada Avram Iancu este interzis să se arunce gunoiul în ghenă! Acesta se aruncă în parcare, în niște containere mizerabile. Ce borfaș a pus mâna, aici, pe ghenă?! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.