marți, 3 aprilie 2018

Nesimțire UBB!


Nesimțire UBB!
Niște inși vin cu nesimțire și vă cer sprijinul cu un chestionar privind situația politică din România. Cum ăștia se dau și absolvenți de studii universitare, poate ar fi cazul să fie capabili să citească ce e aia spam și cum e cu comunicări nesolicitate, mai ales când minți că ai participat la nu știu ce Busolă electorală și le-ai dat spammerilor împuțiți adresa ta de bunăvoie! Trăiți sau muriți, nu ne pasă!


Stimată Doamnă/ Stimate Domn,

 Săptămâna trecută v-am trimis un scurt chestionar despre situația politică actuală din România. Prin acest e-mail dorim să vă amintim de chestionarul pe care sperăm că veți putea să îl completați. Parcurgerea chestionarului va dura aproximativ 10 minute. Ați vizitat în trecut pagina Busola electorală și ați indicat că sunteți interesat(ă) de cercetări viitoare, lăsându-ne adresa Dumneavoastră de e-mail.

 Apreciem opinia Dumneavoastră și, ca atare, vă invităm să luați part la acest studiu prin a ne oferi răspunsuri la un scurt chestionar care poate fi accesat prin link-ul de mai jos. Vă mulțumim mult pentru cooperare.

Vă rugăm să folosiți acest link către chestionar: Completeaza chestionarul sau copiați și adăugați linkul în browserul dumneavoastră: https://vuass.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_9Fwo0kiUzoiFeAt?Q_DL=0cDA0k9s0jfTiap_9Fwo0kiUzoiFeAt_MLRP_38Gmp5fPiZEsOk5&Q_CHL=email.

Cu stimă,
Centrul de Cercetare în Comunicare și Inovare Socială
 Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării
 Universitatea Babeș-Bolyai

Director: Prof. Univ. Dr. Ioan Hosu
Contact: Asist. Univ. Dr. Mihnea Stoica (stoica@fspac.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.