joi, 12 aprilie 2018

Primăria Târgu-Mureș anunță beneficiarii etnici din camarilă, pe motiv lucrări pe mulți bani publici: condamnații români pentru mită, subordonații români din partidul lui Florea și cu intrații în insolvență, cu firmele morților plus inculpați români în mizeria finanțare ilegală ASA!


Primăria Târgu-Mureș anunță beneficiarii etnici din camarilă, pe motiv lucrări pe mulți bani publici: condamnații români pentru mită,  subordonații români din partidul lui Florea și cu intrații în insolvență, cu firmele morților plus inculpați români în mizeria finanțare ilegală ASA!

Chiar și morți unii fac bani cu primăria românească a lui Florea, fiind vorba nu doar de ex-pușcăriașul  român Țerbea, ci și de românul Lăurean- Citadin cel cu denunțuri DNA la adresa lui Florea, mort și el! Insta Grup românesc e verificat ca sponsorul lui Iglesias, adică bani întorși în primărie,  cu nocturna de 200.000 de euro din banii publici  ai târgumureșenilor pentru plăcerea retardatului de partid, afaceri pe eternul Mureșean Teofil cel primitor și de vreo 5 milioane de euro iluminat cu chestia aia stradală care seamănă a nocturnă nu prea ca la oraș. Astor românul e cu condamnatul definitiv Sala și cu românul de nepot la fel de inteligent, tot Sala, cu mita la drumuri, Energoplus românul e cu gășcarul întreținut pe n afaceri Borșan si cu Simonica lui,  plus gășcarul la fel de întreținut, insolvent și inculpat, Nucu Man. Oraș etnic, bani la români! Fără număr?! Cine nu e român în gașcă, în secta ilegalului întârziat, în PDL/PNL,  pușcăriaș, trimis în judecată sau mort cum câștigă un ban pomană din orașul florilor răului ?!
p.s.Nu mai spunem de semnătura cu biroul cu relații internaționale la un rahat de știre de promovat mituitorii, inculpații și gașca etnică a inculpatului Florea! Că sunt și ei oameni și nu poți angaja la scris mizeriile pe care le copiază retardații pe facebook toate rudele flămânde, finii, nevestele, nașele, frații celor care au avut dosare de verificat la DNA, PNA sau SRI, nu?!



În aceste zile, Primăria Tîrgu Mureş, prin serviciile de specialitate, efectuează mai multe lucrări care constau în reparaţii de carosabil (semnalizare rutieră, decapare, cilindrare, asfaltare – strada Răsăritului), amenajare parcare (montare pavaj şi borduri – strada Cuza Vodă), reparaţii alei la Platoul Corneşti, astupare, betonare şi pregătire pentru asfaltare a şanţurilor – strada Călăraşilor, săpături de canalizaţie fibră optică şi iluminat public – străzile Barajului, Luntraşilor, Margaretelor), asfaltare carosabil şi trotuare – străzile Făget şi Mureşului, înlocuire conducte de apă, canalizare şi gaz pe străzile Făget, Secerei, Bulevardul 1 Decembrie 1918 şi Rodnei. Lucrările sunt executate de către societăţile Insta Grup, Energoplus, Astor Com Las Prom şi Citadin Prest cu bani de bugetul oraşului.

Serviciul relaţii publice interne şi internaţionale


  • Sedinta din data de 07.02.2018 la ora 08:30

    Complet: C6 CC sindice
  • Admis
    În baza art.45 alin.2 din Legea nr.85/2014 raportat la art.58 alin.1 lit.n din Legea nr.85/2014 coroborat cu art.86 din Legea nr.85/2014, Admite cererea promovată de administratorul judiciar RTZ & PARTNERS SPRL-Filiala Bucureşti, cu sediul profesional în Bucureşti, strada Wilhelm Filderman nr.18, Clădirea Filderman Office, biroul nr.9, sector 3, şi, pe cale de consecinţă, Stabileşte în sarcina societăţii BANCPOST S.A, cu sediul în Bucureşti, Bulevardul Dimitrie Pompeiu nr.6A, sector 2, înmatriculată în registrul comerţului sub nr.J40/9052/1991, având CUÎ 404416, ca de îndată şi fără nicio altă formalitate, să procedeze la virarea tuturor sumelor de bani existente în contul bancar RO30BPOS27606873014RON01 deschis pe numele societăţii debitoare ENERGOPLUS S.R.L., cu sediul social în Târgu-Mureş, strada Budiului nr.93-95, corp B, judeţul Mureş, înmatriculată la registrul comerţului sub nr.J26/6/2003, având C.U.I. 15113776, la BANCPOST S.A., în contul RO45RNCB0188122090360001 deschis la Banca Comercială Română S.A.-Sucursala Judeţeană Târgu-Mureş, încălcarea acestei obligaţii fiind sancţionabilă potrivit dispoziţiilor art.86 alin.2 din Legea nr.85.2014. Executorie. Cu drept de apel în 7 zile de la comunicare. Pronunţată în condiţiile prevăzute de art.396 alin.2 Cod procedură civilă azi, 07.02.2018.
    Hotararecameraconsiliu13/2018 din 07.02.2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.