duminică, 22 aprilie 2018

Steluța, ceva trafic de influență pentru Babeș-Bolyai care i-a dat diploma?!


Steluța, ceva trafic de influență pentru Babeș-Bolyai care i-a dat diploma?!
O traseistă din parlamentul României, urmărită și de ANI pentru probleme de integritate, face lobby… pentru locuri și bani publici sau privați puhoi la  Universitatea Babeș-Bolyai. Taman universitatea care i-a dat diploma de licență! Cum se cheamă asta? Trafic de influență? Nostalgie? Cum gagica e născută în județul Mureș, să ne așteptăm să facă lobby și pentru Universitatea Petru Maior și pentru UMF?! Dar, stati, rectorii  celor două fabrici de diplome cu jumătate dintre locuri la taxă au semnat pentru susținerea ministrului, așa că locurile de la universități nu au scăzut, nici de-al dracului! Ce face o pupătură, la vremea ei!
1997 - Diplomă de Licenţă - Universitatea Babeş Bolyai Cluj-Napoca

Hotnews zicere:

Deputatul ALDE Steluța Cătăniciu face un apel către ministrul al Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, în care îi spune că, în calitate de parlamentar din coaliția de guvernare şi de parlamentar de Cluj, îi transmite nemulţumirea profesorilor din Universitatea Babeş-Bolyai, a studenţilor şi a întregii comunităţi clujene, ca reacţie la modalitatea de repartizare a locurilor bugetate din învăţământul superior.

”Nu poate fi acceptată nici scăderea numărului de locuri, nici o scădere de buget care ar veni la pachet cu aceasta”, declară deputatul ALDE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.