joi, 5 aprilie 2018

Trotuarele sunt pentru mașini de șmecheri. Dovadă prin lipsa de reacție a poliției târgumureșene cu cadouri/atenții/protecții de la inculpații români: tabere de pictură, reparații mașini, excursii folclorice sau fotbal sindicalist!


Trotuarele sunt pentru mașini de șmecheri. Dovadă prin lipsa de reacție a poliției târgumureșene cu cadouri/atenții/protecții de la inculpații români: tabere de pictură, reparații mașini, excursii folclorice sau fotbal sindicalist!
Poliția normală și aia cu 12 clase, comunitară, nu mișcă în front  în orașul votului isteric românesc decât de 1 martie și 8 martie pentru că, de 15 martie, pentru că, de marșul secuilor, pentru că, la mizeriile pe bani publici ale inculpaților români din Primăria Târgu-Mureș, pentru că. Motivația lipsei de interes pentru purtătorii de chipiu ? Primesc cadouri de la inculpații români, cum ar fi 20.000 de lei pentru cupa fotbalistică a comunitarilor, 15.000 de lei pentru tabăra de pictură a vulturului albastru SRI Bretfelean, 45.000 de lei pe așa-zise sporturi sindicaliste (?!), atenție, DNA Târgu-Mureș. Restul beneficiilor, ținând de excursii folclorice, după vin, de folosirea mașinilor instituției și în concedii sau de 27.000 de lei luați fără jenă de poliție pe așa-zise reparații mașini poliție din bugetul local le descoperiți și singuri și tot singuri faceți legătura cu interesele penalilor români, fie și pentru a avea slugi care nu intervin nici măcar la panourile indicatoare puse pentru liniștea domiciliului inculpatului!

P.S. Tot Bretefelean a fost inteligentul cu indicatoare bilingve puse special pentru marșul secuilor, pe traseul ălora?! Ilegale și din banii publici? DNA, miști ceva și la provocarea mizerabilă cu duhoare de servicii? Și parcările ilegale la mai puțin de 25 de metri de treceri de pietoni semnalizate, spun ceva sau slugoii nu știu să citească legislația rutieră, dar vroiau să vă ridice mașinile și noaptea, la cererea stăpânului cu cadouri/mite/protecție din banii publici?! DNA, mai repede, mă!

P.S. 2. Purtătorii de chipie peste neuron nu s-au prins nici de indicatoarele expirate cu mizeria Târgul liceelor, de prin octombrie, iluminate din banii prostimii. Pentru că interesele inculpaților pentru vreun român fomist din camarilă, PNL sau secta PFA-istului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.